I Alcuentru Interrexonal Asturies-Galicia-XIX Campeonatu d'Asturies de Dominó por Pareyes

La villa de Candás ye'l escenariu escoyiu pola Federación Asturiana de Dominó pa la celebración del I Alcuentru Interrexonal Asturies-Galicia-XIX Campeonatu d'Asturies de Dominó por Pareyes, pal Campeonatou d'España por pareyes.

La cita, entamada pola Federación Asturiana de Dominó, con see na Villa de Candás, en collaboración col Ayuntamientu de Carreño, ta teniendo llugar esti fin de selmana nel Salón d'Actos del Centru Polivalente “La Baragaña”.

La participación ye d'un mínimu de 40 pareyes. El Campeonatu tien calter interrexonal, y de él va salir la pareya campeona d'Asturies que va representar a la Comunidá nel Campeonatu de España por pareyes a celebrar en Vigo los días 6 y 7 del próximu mes d'avientu. Por esta circunstancia sólo se tva tener en cuenta a la hora de la clasificación a las pareyes formaes por xugadores federaos na Federación Asturiana de Dominó.

El tornéu dio comienzo comienzo con la presentación, apertura y  1ª partida, xugándose tres parties pola mañana y cuatro pola tarde. Esti Domingu 13, la competición anicia a les 10:30 hores y se xuéguense otres trés parties para rematar alredor de les 13:30 hores. Tres el remate de les partíes va tener llugar la entrega de trofeos.