Taller d'habilidaes dixitales básiques en Candás

Mientres esta selmana, nel Centru de Dinamización Tecnolóxica “C@rreño Digit@l”, celébrase un Taller Habilidaes Dixitales Básiques que va tener una duración de 6 hores y va concluyir esti miércoles 24 d'Abril. Impartir poles tardes de 16:30 a 18:30 h.

Dende la Fundación Cibervoluntarios, Fundación Mujer y Google.org, cola collaboración del Ministeriu de Sanidá, Servicios Sociales ya Igualdá, ponen en marcha un programa para facilitar y potenciar la participación, empleabilidá y emprendimiento de les muyeres al traviés de l'alquisición de competencies dixitales y l'usu de ferramientes tecnolóxiques. El Conceyu de Carreño, al traviés de la área d'Igualdá, alcordó adscribirse a esti programa “Digitalizadas” y asina poder ufiertar actividaes formatives de forma gratuita a muyeres del conceyu, interesaes n'ameyorar la so capacitación dixital.

Mientres la ellaboración d'esti taller, les temes a trabayar van ser; Manexu básicu d'un ordenador: remano ratón / tecláu, funcionamientu de carpetes ya iconos principales, Xestión de corréu Gmail, Ferramientes Drive, Redes sociales de comunicación, Enfotu y seguridá na rede.